Olympic air: ηλεκτρονικό παιχνίδι

Kάνει καλό στο περιβάλλον και προσφέρει μίλια

Μια πολύ ξεχωριστή καμπάνια για αυτά τα Χριστούγεννα έχει οργανώσει η Olympic Air. Η εταιρεία καλεί τους ταξιδιώτες να στολίσουν ένα ψηφιακό δέντρο στην ιστοσελίδα της
Ο ενδιαφερόμενος χρήστης μπορεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα  www.lightupyourtree.grκαι να αποκτήσει το δικό του χριστουγεννιάτικο δέντρο. Το κάθε δέντρο έχει 100 φωτάκια. Για να ανάψει ένα φωτάκι ο χρήστης θα πρέπει να στείλει email σε κάποια επαφή του και αυτή να το ανοίξει. Όσα περισσότερα email στείλει κάποιος, τόσα περισσότερα φωτάκια θα ανάψουν. Στόχος της Olympic Air είναι να φυτευτούν και να φωτιστούν πάνω από 2.000 ψηφιακά δέντρα. Για κάθε δέντρο που στολίζεται ψηφιακά, ένα πραγματικό δέντρο θα φυτεύεται στα καμένα της Ατκής.
Για κάθε στολίδι που στέλνει ή και παραλαμβάνει, κάθε παίκτης κερδίζει μίλια στο Travelair Club, το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Olympic Air. Τέλος, για κάθε έναν παίκτη που συμμετέχει στο παιχνίδι, η Olympic Air θα καταθέτει 10 cents στο λογαριασμό του “Μαραθωνίου Αγάπης για το Παιδί”, (www.marathoniosagapis.gr).
Περισσότερα πληροφορίες: http://www.lightupyourtree.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις